BLOG+

Przedpremierowy wieczór w Aioli

2012-10-31

Darek Gocławski

Tym razem Pracownia wyruszyła na przedpremierowe otwarcie  / testowanie nowego miejsca na kulinarnej mapie Warszawy - AïOLI Cantine Bar Café Deli. Ścisłe centrum miasta, ulica Świętokrzyska 18.

Od wejścia przywitali nas Właściciele lokalu, przyjazna atmosfera i unoszące się zapachy kuchni śródziemnomorskiej. Wzdłuż ścian, na solidnych, metalowych regałach, uwagę przyciągały delikatesy przygotowane specjalnie przez Aioli. Po zapoznaniu się z ofertą zajęliśmy miejsca przy drewnianym, ponad sześciometrowym stole. Wraz z innymi pasjonatami jedzenia oddaliśmy się przyjemności smakowania specjałów.

Spróbowaliśmy wszystkiego: delikatnej pizzy z rukolą i prosciutto, pasty z dynią i porem, sałatki z burakiem, burgera z baraniną, zapach świeżych brioshe z dodatkiem konfitury limonkowo-tymiankowej nie pozwolił nam pozostać obojętnym na smakołyki. Było przepysznie!

To był wyjątkowo udany wieczór.

Zachęcamy do odwiedzenia tego miejsca i oceny naszego projektu.