BLOG+
-
TEMAT NUMERU: Jak nowoczesne rozwiązania ułatwią sprzedaż i usprawnią obsługę klienta?
2017-07-20
Rozwiązania, ułatwiające i usprawniające sprzedaż oraz nowoczesną obsługę klienta. 30 lat temu sprzedawałem owoce i kwiaty. Prosto z ogrodu. Wystawiałem towar na chodniku, w miejscu o natężonym ruchu klientów. Problemy były...
-
Sklep: ocean możliwości
2017-07-12
Kto pierwszy, ten lepszy, a kto stoi, ten się cofa! Przynajmniej tak jest w handlu...Przedstawiamy artykuł Darka Gocławskiego na temat ciekawych konceptów w aranżacji sklepów, opublikowany w magazynie "Raport handel, sieci...
-
Inspirujące połączenia - synteza gastronomii z designem, modą i stylem życia
2017-05-15
Obserwujemy powstawanie ciekawego kierunku w tworzeniu miejsc "sprzedających". Kierunek ten łączy gastronomię z designem, modą i stylem życia w bardzo "energetyczny" sposób. Jak to działa, skąd się bierze i co z tego wynika? - O...
-
"Spożywczak" nie może się znudzić - zmiany i innowacje, które warto wprowadzić w sklepie spożywczym
2017-05-04
"Ja jem, ty jesz, on je... on jedzie" Powyższym hasłem można zobrazować trend w sektorze sklepów spożywczych. Coraz więcej osób i sieci handlowych otwiera się na działania online (promocja - sklep – sprzedaż –...
-
NOWE PRZESTRZENIE W CENTRALI PZU ZAPROJEKTOWANE PRZEZ A+D, PUBLIKACJA W MAGAZYNIE ESPRESSO
2017-04-06
• TRADYCJA • OTWARTOŚĆ • NOWOCZESNOŚĆ • SIŁA • PRZYJAZNOŚĆ • TROSKA • • FANTAZJA • KREATYWNOŚĆ • KOMFORT • Te wartości były naszymi kierunkami przy projektowaniu nowych...
-
Zdobyliśmy tytuł "Architekt Miesiąca"
2016-11-15
Prestiżowy portal foorni.pl przyznał naszej pracowni tytuł "Architekt Miesiąca"! Dziękujemy!...